Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Agility

 

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva kaiken ikäisille ihmisille sopiva liikuntamuoto.  Ohjaaja ohjaa koiran suorittamaan radalla olevat esteet liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä josta molemmat nauttivat.

Lähde: Suomen Agilityliitto SAGI

Lisätietoa lajista: http://www.agilityliitto.fi

 

 

Agilitytoimikunta

Agilityvastaava
Laura Manninen

Agilitytoimikunta
Mirva Mustonen

Piia Suhonen

Henna Hakkarainen

Piia Sutinen

 

 
 

Vuoden 2019 agilitykisat

La 6.4. 2x1-2lk, 3x3-lk

To 30.5. 2x1-2lk, yksilöpiirinmestaruus

La 10.8. 3x1-2lk
Su 11.8. 3x3lk

La 14.9. 2x1-2lk, 3x3-lk

La 26.10. 2x1-2lk, 3x3lk
 

Agilityliiton lisenssi

 Agilityliiton lisenssin hankintaan mene suoraan Agilityliiton sivulle:

http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

  

6§ Lisenssinhaltijan velvollisuudet

Lisenssinhaltijan tulee noudattaa yleistä lainkuuliaisuutta sekä reilun pelin periaatteita. Lisenssinhaltijan tulee pidättäytyä epäurheilijamaisesta käytöksestä sekä käyttäytyä muutoinkin tavalla, joka on kunniaksi agilityurheilulle ja joka kohottaa sen mainetta. Lisäksi lisenssinhaltijan on käsiteltävä ja koulutettava koiraa eläinsuojelusäädösten ja hyvän koiranpitotavan mukaisesti sekä huolehdittava koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Kilpailulisenssinhaltijan on lisäksi noudatettava agilitysäännöstöä sekä agilitytuomarin ja kilpailunjärjestäjän antamia ohjeita, määräyksiä ja päätöksiä.
Kilpailulisenssinhaltija sitoutuu noudattamaan puhtaan urheilun periaatetta ja koirien osalta Kennelliiton antidopingsääntöä.

Lisenssinhaltija sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa SAGIn kurinpitosäännöstöä. Lisenssinhaltijan syyllistyessä lisenssiehdoissa mää- riteltyjen velvollisuuksiensa rikkomiseen lisenssihaltijalle voidaan määrätä kurinpitosäännöstön mukainen seuraamus.